Informatica Publica

InformaticaPublica
Informàtica al servei públic

07/03/2004

Caliu vol que les administracions públiques s'interessin pel programari lliure

A la reunió de Caliu de gener de 2004, es va decidir de preparar un informe sobre la viabilitat de projectes d'implantació de programari lliure a les administracions públiques i dels possibles problemes a tenir en compte.

Caliu, Associació d'Usuaris de GNU/Linux en Llengua Catalana, així com d'altres organitzacions promotores del programari lliure, vol que les administracions públiques s'interessin pel programari lliure com a eina principal en els seus ordinadors i serveis al públic.
Com a ciutadans, considerem que els materials nous creats per les administracions haurien de revertit a la comunitat i no quedar en propietat d'empreses privades. Creiem que l'actual política de les empreses de programari propietari escanyen les administracions amb preus abussius i exigim que no es malbaratin els nostres diners.

Més info a: caliu.info/modules.php?name=Sections&op;=viewarticle&artid;=3Veure notícia anterior EL virus Netsky.D i les noves variants del Bagle causen estralls    Veure notícia següent El Programari Lliure beneficia o perjudica Catalunya?   
Comentar Notícia Comentaris   Enviar la notícia a algú Enviar notícia   Rebre noticies a la teva bustia d'e-mail Rebre notícies   Print Imprimir  
Home Portada   Titulars Veure titulars   Buscar notícia