Informatica Publica

InformaticaPublica
Informàtica al servei públic

09/03/2004

El Programari Lliure beneficia o perjudica Catalunya?

Sota aquest títol, el Col.legi Oficial d'Enginyeria en Informàtica de Catalunya, presenta una debat que tindrà lloc a Barcelona:

Dia: 20 d'abril de 2004
Hora: 19:30h
Lloc: IDEC de la Universitat Pompeu Fabra, C/ Balmes, 132

Contingut:

El Programari Lliure està passant de ser una postura davant l'estructura del sector informàtic a ser una realitat empresarial en plena expansió.

Els efectes sobre el funcionament i l'organització de la professió informàtica són evidents: de pagar quasi exclusivament la programació es passaria a pagar, principalment la consultoria.

Però això és positiu? Hi ha qui opina que sí, i molt, però també hi ha qui no amaga un cert recel. En conjunt, l'impacte del programari lliure són només la por al desconegut o tenen fonament? Ens farà més independents de grans marques foranes i més resistents a la deslocalització o no ho aconseguirà?

Persones amb experiència en el sector, gestors i polítics es trobaran per parlar-ne i fer llum sobre aquesta qüestió.


Més info a: secretaria@coeic.orgVeure notícia anterior Caliu vol que les administracions públiques s'interessin pel programari lliure    Veure notícia següent La regidoria de Noves Tecnologies de Torrelles organitza la 1a Jornada de Programari Lliure   
Comentar Notícia Comentaris   Enviar la notícia a algú Enviar notícia   Rebre noticies a la teva bustia d'e-mail Rebre notícies   Print Imprimir  
Home Portada   Titulars Veure titulars   Buscar notícia