Informatica Publica

InformaticaPublica
Informàtica al servei públic

18/05/2004

Presentació del Document de Barcelona: Reptes per a l'extensió i consolidació del programari lliure

Aquest dimarts, dia 18 de maig, el Palau de Congressos de la Fira de Barcelona és l'espai triat per a la celebració de la taula rodona "Reptes per a l'extensió i consolidació del programari lliure", que organitza la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) amb el suport de Sun Microsystems.
En el decurs d'aquesta trobada, en què participen experts com ara Manuel Castells, professor de la UOC; Vinton Cerf, un dels 'pares' d'Internet, i Juantomás García, d'Hispalinux; entre d'altres, es presenta el Document de Barcelona sobre els reptes del programari lliure.
Aquesta iniciativa és fruit del treball desenvolupat pels integrants del Consell Científic del Máster Internacional de Programari Lliure de la UOC.

Més info a: puntbarra.com/node/view/2061Veure notícia anterior Argentina obre les portes a Linux    Veure notícia següent Computer Associates inverteix 16,5 milions a Barcelona   
Comentar Notícia Comentaris   Enviar la notícia a algú Enviar notícia   Rebre noticies a la teva bustia d'e-mail Rebre notícies   Print Imprimir  
Home Portada   Titulars Veure titulars   Buscar notícia