Informatica Publica

InformaticaPublica
Informàtica al servei públic

20/05/2004

Computer Associates inverteix 16,5 milions a Barcelona

Després de tantes males noticies sobre deslocalització, l'esperit cosmopolita de Barcelona es considerat un actiu per Computer Asociates.
La multinacional Americana situarà a Barcelona la seva seu europea de d'atenció interactiva, que donarà suport a centenars de milers de petites i mitjanes empreses.
El centre ocuparà una superficie de 2.000 metres quadrata, i suposara la cració, inicialment, d'uns 100 llocs de trebbal, pels que es demanden persones amb estudis superiors en informàtica o empresarial, i com a mínim bilingues.


D'altra banda Sony ha anunciat que aquest any invertirà 22 milions a la seva planta de Viladecavalls (Barcelona) on fabrica pantalles planes.


Més info a: www.vnunet.es/Actualidad/Noticias/Inform%C3%A1tica_profesional/Empresas/20040519042Veure notícia anterior Presentació del Document de Barcelona: Reptes per a l'extensió i consolidació del programari lliure    Veure notícia següent Aquest cap de setmana BULMA organitza les II Jornades de Programari Lliure   
Comentar Notícia Comentaris   Enviar la notícia a algú Enviar notícia   Rebre noticies a la teva bustia d'e-mail Rebre notícies   Print Imprimir  
Home Portada   Titulars Veure titulars   Buscar notícia