Informatica Publica

InformaticaPublica
Informàtica al servei públic

31/05/2004

Projecte de traducció del Drupal al català

Des de la llista de desenvolupament de la web del GiLUG ha sorgit la idea de començar el projecte de traducció al català del sistema de gestió de continguts (CMS) Drupal.

Aquest sistema, que utilitzem en el nostre mateix lloc web, permet en la seva darrera versió (4.4.x) importar/exportar les traduccions a format GNU Gettext (*.po) gràcies al mòdul localegettxet.
Aquest format és l'habitualment utilitzat en la majoria de traduccions de programari, podent-se treballar amb eines com ara gtranslator, KBabel o PoEdit.

Des d'aquí fem una crida a tots aquells usuaris i administradors de llocs webs en llengua catalana de Drupal per a que us apunteu a aquesta llista que amablement ha allotjat Softcatalà, i llavors puguem discutir i col·laborar en aquesta traducció al català. Potdeu inscriure-us aquí, seleccionant aquesta llista al formulari del final de la pàgina.


Més info a: gilugsite.sourceforge.net/?q=node/view/204Veure notícia anterior La Generalitat agafa les regnes del CAT365    Veure notícia següent La sisena edició de la Internet Global Congress tot un èxit   
Comentar Notícia Comentaris   Enviar la notícia a algú Enviar notícia   Rebre noticies a la teva bustia d'e-mail Rebre notícies   Print Imprimir  
Home Portada   Titulars Veure titulars   Buscar notícia