Informatica Publica

InformaticaPublica
Informàtica al servei públic

29/05/2004

La sisena edició de la Internet Global Congress tot un èxit

La sisena edició de la Internet Global Congress va tenir lloc del 10 al 14 de maig de 2004 a Barcelona.

L'IGC es la cita anual indispensable per a tots els especialistes i empresaris que vulguin conèixer l'aplicació d'Internet als negocis. Des de la seva primera edició en 1999, IGC ha treballat per a promoure l'us de les tecnologies de la informació i comunicació, en particular Internet, i per informar a la comunitat empresarial - tant usuaris com proveïdors - de les darreres novetats referent aquestes mateixes tecnologies.

Com a gran novetat, aquesta edició es va celebrar conjuntament amb l’INET de la Internet Society. Amb esdeveniment IGC / INET, Barcelona es va convertir durant una setmana la capital de Internet i la Societat de la Informació.

Per l’IGC 2004 les sessions van estar agrupades en 16 blocs temàtics dins de les quatres següents àmbits:

  • Estratègies empresarials i nous models de producció gestió i vendes: sessions dirigides a empreses interessades en conèixer l'impacte d'Internet en la gestió i estratègia global de negocis de la seva empresa.

  • Avenços Tecnològics: sessions dissenyades per a desenvolupadors de software, especialistes de les TIC i tècnics que necessiten conèixer les ultimes novetats sobre aplicacions, xarxes i tecnologies.

  • Entreteniment i gran consum: IGC ha escollit uns sectors pels quals l'impacte d'Internet avui i en el futur immediat es inexcusable; els sectors inclouen: digital media, marqueting interactiu, entreteniment digital, comunicacions mòbil.

  • Societat, política i cultura: Amb aquestes sessions, IGC ha decidit de tractar temes d'interès per a la societat en general i que també demostren com, en tant que societat i ciutadans, estem evolucionant i a on ens dirigim.

Aquest esdeveniment, va estar organitzat per la Fundació Barcelona Digital amb la col·laboració de la Cambra de Comerç de Barcelona i altres entitats.


Més info a: www.igcweb.netVeure notícia anterior Projecte de traducció del Drupal al català    Veure notícia següent La Generalitat desplegarà fibra òptica   
Comentar Notícia Comentaris   Enviar la notícia a algú Enviar notícia   Rebre noticies a la teva bustia d'e-mail Rebre notícies   Print Imprimir  
Home Portada   Titulars Veure titulars   Buscar notícia