Informatica Publica

InformaticaPublica
Informàtica al servei públic

04/06/2004

La AI i CCOO neguen que l'estatut dels treballadors ampari la lectura dels e-mails dels empleats

L' Asociación de Internautas i Comissions Obreres (CC.OO.) neguen el que va afirmar a Santiago de Compostela el catedràtic de l' Universitat Pontificia de Comillas Miguel Ángel Davara.
Per evitar "interpretaciones interesadas y sesgadas" ambdues organitzacions reclamen al parlament la inclossió de l'ús del correu electrònic dins de l'Estatut dels Treballadors i a la Llei de Llibertat Sindical.
I recorden que en unes jornades sobre ciberdrets organitzades recentent pel sindicat, el magistrat del Tribunal Suprem José Antonio Martín Pallín va afirmar que "la relación laboral entre empleador y empleado no le priva de sus derechos fundamentales".

Més info a: www.noticias.com/index.php?action=mostrar_articulo&id;=57344&seccion;=Sociedad%20y%20Estilo%20de%20Vida&categoria;=Estilo%2Veure notícia anterior L'estatut dels treballadors avala el control d'e-mails dels empleats    Veure notícia següent Ya.com llença internet de banda ampla per satèl·lit per 17€/mes   
Comentar Notícia Comentaris   Enviar la notícia a algú Enviar notícia   Rebre noticies a la teva bustia d'e-mail Rebre notícies   Print Imprimir  
Home Portada   Titulars Veure titulars   Buscar notícia