Informatica Publica

InformaticaPublica
Informàtica al servei públic

17/08/2004

Tres governs del nord d'Asia s'alien per usar Linux

Els governs de Xina, Japó i Corea del Sud, s'alien per promoure l'ús de Linux i desenvolupar conjuntament software per a ús comercial i del govern.
"Los usuarios del gobierno necesitan seguridad, y los usuarios comerciales necesitan software barato. Linux une ambas necesidades"

En sis mesos esperen obtenir els primers resultats, que es valoraràn en una reunió que es celebrarà al desembre a Corea.
Lu Shouqun, president de la Unió de Promoció de Software de Códi Obert de Xina, va afirmar que els tres governs no tenen intenció de crear una versió asiatica de Linux. Desmarcant-se de la iniciativa de Oracle i l'empresa Xinesa de programar Red Flag de treure "Asianux".

Més info a: iblnews.com/noticias/08/113548.htmlVeure notícia anterior Linex exemple d'ús de programari lliure a la revista Tegnology Review del MIT    Veure notícia següent L'Ajuntament de Paris es proposa pasar-se a programari lliure   
Comentar Notícia Comentaris   Enviar la notícia a algú Enviar notícia   Rebre noticies a la teva bustia d'e-mail Rebre notícies   Print Imprimir  
Home Portada   Titulars Veure titulars   Buscar notícia   

Titulars