Informatica Publica

InformaticaPublica
Informàtica al servei públic

25/10/2004

L'operador neutre del Principat cobrirà les xarxes sense fils

El secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya, Oriol Ferran, afirmant que d'aquí a 6 mesos "es començarà l'aplicatiu de l'operador neutre, amb proves pilot en xarxes ciutadanes i universitàries". Segons afirma al setmanari Dossier Econòmic.

Sembla ser que, per aquesta via, les xarxes ciutadanes sense fils podran desenvolupar-se normalment sota el paraigües de l'operador neutre del Principat.
Cal recordar que l'Ajuntament de Barcelona va haver de tancar la seva xarxa sense fils fa pocs dies, ja que l'espanyola CMT considera que aquest tipus de xarxes oferides per administracions públiques atempten contra la lliure competència. Això posa en perill l'existència de més de 80 projectes sense fils al Principat.


Més info a: www.dossiereconomic.comVeure notícia anterior Trobada presencial dels usuaris de la xarxa ciutradana de les comarques de Tarragona TINET    Veure notícia següent Un advocat madrileny reclama la devolució del cànon que s'aplica als CDs   
Comentar Notícia Comentaris   Enviar la notícia a algú Enviar notícia   Rebre noticies a la teva bustia d'e-mail Rebre notícies   Print Imprimir  
Home Portada   Titulars Veure titulars   Buscar notícia   

Menú de notícies   V