Informatica Publica

InformaticaPublica
Informàtica al servei públic

Dl, 22 nov 2004

Taller formatiu de Mambo a les Terres de l'Ebre

El proper 11 de desembre, la Comunitat de Programari Lliure a les Terres de l'Ebre realitzarà un taller formatiu per fer difusió del potent gestor de continguts web (CMS) Mambo entre els usuaris interessats.

L'objectiu és la realització d'explicacions pràctiques sobre la instal·lació i la configuració de tot el programari necessari per poder utilitzar aquest sistema gestor de continguts web en la realització de llocs web a Internet.

El taller tindrà lloc a la seu comarcal del Telecentre de la Ribera d'Ebre, la web del qual [www.riberaebre.org/telecentre] ja està funcionant amb aquest tipus de programari. L'horari serà de 10.30 a 13.30 h i es comptarà amb la presència d'informàtics de les diferents comarques de l'Ebre que exposaran els seus coneixements i experiències, intentant animar així a què la resta d'usuaris l'utilitzin.

Entre els temes que es tractaran destaquen: la instal·lació en GNU/Linux i en Windows de cada programari per separat, explicació de l'eina XAMPP d'automatització de tasques d'instal·lació, explicació sobre com utilitzar Mambo i les potencialitats que té, i un torn de precs i preguntes sobre els diferents temes.

Per inscriure's al taller cal enviar un correu electrònic a telecentre@riberaebre.org o presentar-se al telecentre el mateix dia.

Organtiza: Comunitat de Programari Lliure de les Terres de l'Ebre i Telecentre de la Ribera d'Ebre.
Col·labora: Col·legi Oficial d'Enginyeria en Informàtica de Catalunya-Delegació Terres de l'Ebre i Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre.

Més info a: telecentre@riberaebre.orgVeure notícia anterior Gates demana al Govern de Zapatero neutralitat en la dotació tecnològica de l'administració electrònica    Veure notícia següent Set de les més grans empresses informàtiques unides per bloquejar desenvolupaments   
Comentar Notícia Comentaris   Enviar la notícia a algú Enviar notícia   Rebre noticies a la teva bustia d'e-mail Rebre notícies   Print Imprimir  
Home Portada   Titulars Veure titulars   Buscar notícia   

Menú de notícies   V