Informatica Publica

InformaticaPublica
Informàtica al servei públic

31/03/2003

Els usuaris d'InfoVía Plus d'ALTAnet han de canviar al nou número d'accès 901 92 92 00

Telefónica Data ha desenvolupat un nou Pla de Numeració, amb l'objectiu de millorar el mètode d'accés i facilitar la configuració dels usuaris d'InfoVía Plus. Aquest Pla proporciona un número únic de cobertura estatal, el 901 92 92 00, que substitueix la numeració geogràfica que es feia servir fins ara i que coexistirà fins el 15 d'abril d'enguany. Així, abans d'aquesta data, tots els usuaris d'InfoVía Plus han de canviar el número de telèfon dels seus PC's.

El nou número d'accés al servei és el 901 92 92 00 proporciona un únic número de cobertura estatal, amb tarifa metropolitana, sense necessitat de reconfigurar el número en els desplaçaments, amb una flexibilitat en l'establiment de rutes alternatives davant d'incidències i la possibilitat d'incloure el servei al BonoNet de Telefónica.

Els usuaris d'InfoVía Plus d'ALTAnet- han de canviar en el PC al nou número, 901 92 92 00, abans del 15 d'abril, data prevista per Telefónica per donar per acabada la coexistència de les dues numeracions.

El nou Pla de Numeració no afecta als usuaris amb tarifes Novacom Multiplan RDSI, ni de Tarifa Plana Reduïda de Telefónica, els quals han de continuar amb el mateix número.Veure notícia anterior Windows Me no és segur    Veure notícia següent Una nova versió de Linux en català   
Comentar Notícia Comentaris   Enviar la notícia a algú Enviar notícia   Rebre noticies a la teva bustia d'e-mail Rebre notícies   Print Imprimir  
Home Portada   Titulars Veure titulars   Buscar notícia   

Menú de notícies   V